Hul igennem til Anders Kühnau: Avisen hjælper med svar på spørgsmål om sygehuset

Midtjyllands Avis hjælper læserne med at få svar på spørgsmål om sygehuset i Silkeborg direkte fra regionsformandens egen mund. Skriv gerne dit spørgsmål i kommentarsporet herunder

Udgivet:11. september 2023, 09.31

Læsetid:2 minutter

Regionsrådsformand Anders Kühnau (S) har sagt ja til at mødes med Midtjyllands Avis, så torsdag overbringer vi ham læsernes spørgsmål. Svarene bringer vi i avisen på lørdag. Foto Martin Ballund

Hans Krabbe
Chefredaktør

SILKEBORG Masser af silkeborgensere er lige nu bekymrede for, hvad der skal ske med Regionshospitalet Silkeborg set i lyset af sidste uges budgetforlig i regionsrådet.

På et natligt møde blev der opnået bred politisk enighed om en række besparelser og ændringer i regionens sundhedsvæsen. Initiativer som gør, at det lokale hospital skønnes at blive ramt af besparelser for 25 til 40 millioner kroner. Dertil kommer besparelsen på akutlægebilen.

Men hvad kommer det mere konkret til at betyde for hospitalet som arbejdsplads? Hvor mange stillinger er der udsigt til, at man mister? Hvad betyder det for hospitalets muligheder for fortsat at være et udviklingshospital? Og hvordan kan det være, at Silkeborg Kommune med 100.000 indbyggere ikke skal have en akutlægebil?

Blandt andet de spørgsmål har de seneste dage svirret blandt folk i Silkeborg-området, når snakken faldt på fremtiden for den store, lokale arbejdsplads.

Skriv til regionsrådsformanden

Men nu kan du selv stille dit relevante spørgsmål direkte til regionsrådsformand Anders Kühnau (S) forud for stormødet i Jysk Musikteater onsdag den 20. september med blandt andre regionsrådsformanden.

Midtjyllands Avis har nemlig fået et møde op at stå med Anders Kühnau, som svarer på silkeborgensernes spørgsmål om spareplanen og fremtiden for hospitalet på bakken.

Så det, du gør, er at skrive dit spørgsmål og sende det til os på mail. Eller du kan skrive det i kommentarsporet herunder.

Jo mere kort og konkret du gør dit spørgsmål, jo klarere svar får du formentlig fra hestens egen mund.

Ud over spørgsmålet skal du oplyse dit navn, hvor du bor, og eventuelt hvorfor du har en særlig interesse i hospitalet.

Så sørger vi for, at Anders Kühnau i løbet af mødet får svaret på så mange spørgsmål, som han kan nå.

Dit spørgsmål skal sendes til:

redaktion@midtjyllandsavis.dk

Skriv »Spørgsmål til Kühnau« i emnefeltet.

Dit spørgsmål skal være i vores indbakke senest onsdag morgen.

Indlæser debat