Byttede Michelin-restaurant ud med Øster Bording: Smagen er det vigtigste for Nick

Nick Laursen arbejdede som sommelier på Michelin-restaurant. Men jagten på den gode smag gjorde ham til jordbruger på et mikrolandbrug

Udgivet:01. oktober 2022, 16.58

Læsetid:5 minutter

SILKEBORG De små sten i indkørslen til Nick Laursens ejendom i Øster Bording knaser under skoene. På vej mod hoveddøren bliver den idylliske Morten Korch-stemning dog afbrudt. Det er berner sennenhunden Basse, der hilser på med st...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mere fra temaet

Se flere

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Af samme forfatter

Se flere