DET ER DIT VALG - KV21

De ældre fortjener et friplejehjem i Låsby

13. oktober 2021, 13.22

PLEJEHJEM Vores ældre borgere fortjener at få en alderdom i trygge, velkendte rammer. Hvor de er tæt på det og dem, de kender, og hvor de trives. Det gælder i Skanderborg Kommune såvel som i resten af landet, og derfor mener Dansk Folkeparti, at planen om et friplejehjem i Låsby naturligvis bør gennemføres.

Et friplejehjem i Låsby vil ikke kun sikre borgernes mulighed for at blive i deres vante nærmiljø. Det vil også være et sted, som kan fungere, uden at kommunen skal have en krone op af kommunekassen. Det vil altså give frihed og plads til, at beboerne kan få den omsorg, nærvær og fællesskabsfølelse, som de hver især har behov for. Og det fortjener alle borgere - også dem i de mindre, danske byer.

Flere beboere i Låsby har ved flere lejligheder udtalt til Midtjyllands Avis, at det er vigtigt, at man kan blive gammel og komme på plejehjem i Låsby. Derfor håber Dansk Folkeparti, at Venstre og Liste A i Skanderborg Kommune vil leve op til lokalbefolkningens ønske, i stedet for kun at arbejde for et friplejehjem i Ry og i Skanderborg. For ellers svigter de ganske enkelt borgerne.

Læs også
Låsby klør på med planer om friplejehjem
Abonnement

En centralisering af kommunens plejehjem baner ikke vejen for en bedre ældrepleje - tværtimod. Vores ældre skal ikke tvinges til at flytte til de større byer for at få den hjælp, de har krav på og behov for. Det skal de i stedet kunne få tæt på deres eget hjem og tæt på deres familie.

Læs også
Friplejehjem i Låsby? - ja tak, naturligvis

Dansk Folkeparti har ikke tænkt sig at svigte lokalbefolkningen, og derfor vil vi blive ved med at kæmpe for et friplejehjem i Låsby, så de ældre kan få den alderdom, de fortjener.

Indlæser debat...