Tomme tønder buldrer mest, Lars Hansen

6. juli 2021, 12.28

Foto: Jakob Stigsen Andersen

THORNING-HAL Det er muligt det klinger, men tomme tønder buldre mest, som det siges. 23. juni havde Lars Hansen »nu« SF et indlæg i MJA hvor han roser Linda Lyngsøe og undertegnede, for at vi vil se positivt på en hal 2 i Thorning. Men med Lars Hansens vanlige spydige bemærkninger slutter han af med at forvrænge billedet lidt.

Det er korrekt at Lars Hansen stillede et ændringsforslag om en hal 2 i Thorning, ved andenbehandlingen af budget til 2021, og at det blev stemt ned.

Det er måske lidt »hult« at komme med ændringsforslag så sent i forhandlingerne

Kuno Danielsen (DF)

MEN det betyder jo ikke at alle vi andre var imod. Jeg vil lede opmærksomheden hen på, at han havde haft utallige muligheder for at komme med det forslag langt tidligere, da han jo på det tidspunkt var løsgænger, og dermed en part i alle budgetforhandlingerne på lige fod med de andre partier og løsgængere. Det er måske lidt »hult« at komme med ændringsforslag så sent i forhandlingerne.

Men nu »klinger« det, for med den nye budgetaftale så kommer Thorning nærmere en hal 2. Forlispartierne har alle givet hånd på, at det undersøges, hvor stort behovet for en hal 2 er, og med alle partierne som underskrivere, så har jeg svært ved at se, dette ikke skulle blive muligt inden for en kort tid. Det skyldes bl.a. super godt arbejde fra den arbejdsgruppe, som længe har knoklet for at kunne fremvise et særdeles godt projekt.

Læs også
Hal 2 i Thorning - »Det klinger«

Jeg glæder mig i hvert fald over, at der nu er lykkedes at få øjnene op for, at alt ikke kun skal ske i pga. kapacitetsmangel, men også af sociale og sundhedsmæssige perspektiver.

Indlæser debat...