Medie: AGF-henter tidligere SIF-talent i Ajax

19-årige Eskild Dall meldes på vej til AGF på en lejeaftale

Udgivet:26. januar 2022, 08.15

Læsetid:1 minut

Eskild Dall kan snart være fortid i Ajax., Foto: Martin Ballund

Michael Helligsø
Sportsjournalist| mih@midtjyllandsavis.dk

FODBOLD For halvandet år siden solgte Silkeborg IF talentfulde Eskild Dall til den hollandske storklub Ajax, men nu kan den 19-årige offensivspiller allerede være på vej hjem til dansk fodbold.

Ifølge Ekstra Bladet skifter Ajax-talentet Eskild Dall til superligaklubben AGF på en lejeaftale med mulighed for køb til sommer.

I AGF kan han dermed se frem til at blive genforenet med U19-træner Dennis Pedersen, som Eskild Dall kender godt fra sin tid i SIF.

Angriberen, der i SIF mest spillede venstre kant, har haft det svært i Ajax, hvor han kun har spillet Youth League og på U18-holdet.

Han har derfor endnu ikke fået sin debut på U23-holdet Jong Ajax, hvor den danske stjerne Christian Eriksen i øjeblikket træner med for at holde formen i gang.

I fredagens udgave af Tipsbladet blev Eskild Dall også kritiseret af Thijs Zwagerman, der er redaktør på mediet Ajax Showtime.

- Det går ikke godt, hvis jeg skal være ærlig. Han er et år ældre end sine medspillere, men han er stadig ikke fast starter. Han har lavet nogle mål i denne sæson, og han er en ægte måljæger, men teknisk er han ikke god nok, lød dommen fra Thijs Zwagerman, der samtidig erklærede, at Eskild Dalls fremtid ikke så lys ud i Ajax.