Covid-19-testcenter udvider besøgstiden

Det mobile testcenter på Kejlstrupvej tager weekenden med i Silkeborg

13. august 2020, 10.54

Onsdag over middag var der cirka 20 minutters ventetid på at blive covid-19 testet i det mobile testcenter på Kejlstrupvej i Silkeborg - centret holder i øvrigt åbent til og med søndag. Foto: Martin Ballund.

SILKEBORG Silkeborgensere, som gerne vil testes for covid-19, men ikke kan nå det i løbet af arbejdsugen, får nu chancen i den kommende weekend.

På grund af det stigende smittetryk i Silkeborg Kommune har Region Midtjylland nemlig besluttet, at det mobile testcenter ved beboerhuset på Kejlstrupvej i Silkeborg forlænger åbningstiden, så der også testes lørdag og søndag fra klokken 9-15.

Hvor der tidligere på ugen var op til to timers ventetid for at blive testet, var ventetiden lidt mindre heftig, da Midtjyllands Avis kiggede forbi Kejlstrupvej onsdag over middag.

Her var ventetiden nemlig kun 20 minutter.

Foruden det mobile testcenter på Kejlstrupvej er det stadig muligt at blive covid-19-testet ved indgangen til Borgerservice på Silkeborg Rådhus tirsdage fra klokken 9-11 og lørdage fra 11-13.00.

Ved Landal Søhøjlandet i Gjern holder testbilen lørdage fra klokken 9-10.30.

I næste uge forventes det planlagte stationære testcenter i Silkeborg i øvrigt at åbne, oplyser formand for Hospitalsudvalget i Region Midtjylland Henrik Gottlieb Hansen (S).