49-årig mand fængslet i drabssag fra Dragør Fort

Politi mistænker en mand på 49 år for at være involveret i et drab på Dragør Fort. Han nægter sig skyldig.

Udgivet:31. marts 2023, 18.34

Læsetid:1 minut

/ Ritzau /

2 måneder siden

KØBENHAVN En 49-årig mand er fredag eftermiddag blevet varetægtsfængslet frem til den 13. april.

Han er sigtet i sagen om drabet på en 54-årig mand, som blev begået 22. januar i år ved Dragør Fort. Ifølge politiet skete det i forening med tre andre sigtede.

Han nægter sig skyldig. Manden blev fremstillet bag lukkede døre, og der er navneforbud i sagen.

To mænd på 28 år er allerede varetægtsfængslet i sagen. En tredje mand på 31 år er sigtet i sagen, men er blevet løsladt igen.

Ekstra Bladet skriver fredag aften, at den 49-årige er blevet varetægtsfængslet på baggrund af begrundet mistanke om medvirken til grov vold. Han skulle ifølge mediet have udpeget den 54-årige mand til de to andre, der er fængslet i sagen.

Herefter skulle de to 28-årige mænd have stukket den dræbte flere gange i brystet med kniv.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har de to 28-årige og den 31-årige relation til bandemiljøet. Samme avis skriver, at den 49-årige mand tidligere har været mangeårigt medlem af samme bande som de tre andre mænd.

Den ene 28-årige mand og den 31-årige mand, som var de første til at blive anholdt, nægter sig begge skyldige.

Den anden 28-årige mand, som blev anholdt efterfølgende, erkendte, da han blev fremstillet i grundlovsforhør, grov vold. Men det var udelukkende sket i selvforsvar, forklarede han.

Kort efter at drabet blevet begået, meldte politiet ud, at den umiddelbare efterforskning tydede på, at den 54-årige mand ikke var et tilfældigt udset offer.

/ritzau/