Ro på Himmelbjerget

Udgivet:03. oktober 2020, 08.00

Læsetid:1 minut

Foto: Jakob Stigsen Andersen

Af Niels Malmkjær. Ege Allé 104 Silkeborg

3 år siden

HIMMELBJERGET Realdania er parat til at hjælpe Himmelbjerget, og tak for det- hvis ikke der overdrives. Fonden skal være velkommen til noget så enkelt og basalt som løbende at betale udgifterne til oprydning og rengøring, plæneklipning, vedligeholdelse af bænke, hegn og stier med mere.

Bjerget må aldrig blive et eksperimentarium for overgearede arkitektoniske påhit
Niels Malmkjær

Så kunne parkeringen blive gratis, da indtægten herfra ikke længere vil være nødvendig. Det resulterer sandsynligvis gennem hele året i flere, ustressede gæster, der bliver lidt længere og nyder/køber lidt flere at stedet ydelser.

Læs også
Realdania sætter spot på Himmelbjerget Realdania sætter spot på Himmelbjerget
Læs også
Realdania sætter spot på Himmelbjerget

Bjerget må aldrig blive et eksperimentarium for overgearede arkitektoniske påhit. Intet selvhævdende visitor center med elektronisk lirumlarum, tak.

Underetagen på hotelbygningen har tidligere været åben for offentligheden, og den kunne måske genanvendes som et lille museum med billeder og ting fra stedet i gamle dage.

Også en forbindelse mellem i hvert fald de to nærmeste parkeringspladser ville være rart. Og lidt træfældning så ankommende i bil kan se, de nærmer sig Himmelbjergtårnet.