To måneder siden hunden Alfred forsvandt: Familien har mistet troen

Hunden Alfred, der forsvandt for to måneder siden, er stadig væk. Alfreds ejere har mistet håbet, men eftersøgningshold leder fortsat

Udgivet:12. december 2018, 15.39

Læsetid:2 minutter

KOMPEDAL Det er nu to måneder siden, at den korthårede hønsehund Alfred forsvandt. Tiden har gjort det svært for Alfreds ejere at bevare troen på, at de kommer til at se deres bare ét år gamle hund igen.

- Vi tror ikke længere på det, men eftersøgningsfolket har en helt anden opfattelse. De mener, at han stadig kan være derude. Det er vi selvfølgelig også nødt til at tro på, men reelt set lyder det meget usandsynligt. Han er jo ikke så gammel. Han er fyldt et år, mens han har været væk. Vand skal han nok klare, men jeg tænker, at mad kan være et problem, siger Alfreds ejer, Lene Svarre, der sammen med familien bor på Viborgvej for enden af Kompedal Plantage mellem Gråmose og Klode Mølle, hvorfra Alfred løb væk i oktober.

Siden da har familien Svarre været igennem en hård periode.

- Vi har virkelig været kede af det. Han var en jagthund, og det var det, han skulle bruges til, men han var også en rigtig kærlig familiehund. Det har været hårdt for os. Vores to store drenge på 19 og 21 år har også været ramt af det. Selvom man siger, at det bare er en hund, så var han jo en del af familien, siger Lene Svarre.

Det lyder barskt i nogle ører, men familien kan være nødt til at se fremad. Selvom de stadig har en anden hund - en labrador som løb rundt udenfor sammen med Alfred, den dag han forsvandt - vil de formentlig anskaffe sig en ny hund som erstatning.

- Det kan vi blive nødt til. Vi bor på landet, og min mand går på jagt. Det er hans jagthund, han har mistet, siger Lene Svarre.

Blinde spor...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

112

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere