Advokater i Silkeborg udvider partnerkredsen

Advokat Christina Ruby, der er specialist i dødsbo-behandling, er blevet partner i Njord Law Firm

Udgivet:11. marts 2022, 10.27

Læsetid:1 minut

Christina Ruby bor i Silkeborg med sin mand og to børn.

JOBNYT: Njord Law Fim i Silkeborg har nu udvalgt advokat Christina Ruby som ny associeret partner og har dermed en mere i spidsen for Danmarks 8. største advokatfirma.

Christina Ruby er en del af Njords team inden for familieret- og arveret og har i det daglige ansvar for al dødsbobehandling i Silkeborg og omegn.

Hun har mange års erfaring med familie- og arveret og er specialiseret i dødsbobehandling, herunder rådgivning indenfor skifte af dødsboer, arveretlige tvister, ægteskabssager, bodelinger, forældreansvarssager, testamenter, ægtepagter, familiehandler, familielån, generationsskifte, fuldmagter, tvister mellem ugifte samlevende og samejeoverenskomster.

- Mit fokus er altid på at skabe overblik og hjælpe mine klienter med at finde sikre og effektive løsninger uden konflikter. Jeg lægger vægt på omsorgsfuld kommunikation i øjenhøjde, siger Christina Ruby.

Hun har møderet for Landsretten og er bestyrelsesmedlem i Danske Familieadvokater samt medlem af Danske Arveretsadvokater, Advokatsamfundet og Danske Advokater.

Bestyrelsesformand i Njord er advokaten og partneren Karen Marie Jespersen fra Silkeborg. Hun siger:

- Vi er stolte over at kunne byde Christina velkommen i partnergruppen og glæder os til det strategiske samarbejde med hende. MTL