På oplevelse i Silkeborg

Udgivet:19. september 2023, 08.57

Læsetid:1 minut

Peter Fabricius, Foto: Martin Ballund

Peter Fabricius
Erhvervschef, Silkeborg Business

Jeg kan kun udtrykke min begejstring, når jeg ser navnene på de virksomheder, som dette erhvervsmagasin sætter fokus på.

I dette magasin kan du nemlig læse om virksomheder, der lever af at give os gode oplevelser.

Her finder du historier om hoteller, leverandører og spisesteder, som ofte holder åbent, når de fleste af os nyder vores fritid - og som brænder for at yde en sublim service og skabe oplevelser, der forbliver i vores erindring.

En af magasinets beretninger handler om Gourmet Rally, hvor kokke fra Gl. Skovridergaard tidligere på måneden tilberedte lækre måltider og serverede vin midt i skoven for næsten 600 gæster. Her var madstationer, hvor kokke serverede lækkerier under temaet »Havet og kysterne omkring Danmark«.

Jeg mener, at Gourmet Rally er et fantastisk eksempel på, hvordan man kan integrere naturen i sine oplevelser med venner, familie og forretningsforbindelser.

Dette er blot én af de mange virksomheder og begivenheder i Silkeborg, der gør det samme og derved beriger vores outdooroplevelser som både lokale og besøgende i vores outdoorhovedstad.

Hotel- og restaurationsbranchen har været hårdt ramt af finanskrisen og covid-19, og netop disse brancher er afgørende for, at vores område forbliver spændende at bo i og besøge.

Magasinet indeholder også eksempler på, at det ikke udelukkende er bundlinjen, der driver de enkelte ejere og ledere.

Hvad der i stedet driver dem, er ønsket om at levere en uovertruffen oplevelse og skabe et sted, hvor vi som besøgende har lyst til at befinde os og vender tilbage til.

Det kræver utallige timers arbejde, og det fortjener vores dybeste respekt.

Jeg ønsker dig god fornøjelse med at læse de mange inspirerende historier.

Indlæser debat