First Lease kører bilerne til Engesvang

Salgs - og leasingfirmaet First Lease satser nu for alvor på Jylland, og det skal ske i Engesvang

Udgivet:17. januar 2019, 08.08

Læsetid:2 minutter

Engesvang Jesper Vindfeld Nielsen ville nok lave hjulspind dagen lang i de 1300 kvadratmeter store lokaler i Engesvang, hvis han kunne komme til det. Det ville lokalerne nemlig være ideelle til, hvis ikke lige det var, fordi de var proppet op med biler. Lige nu holder der mere end 70 køreklare maskiner, så Jesper Vindfeld Nielsen, må holde sig i ro. Den motorglade silkeborgenser er daglig leder af bilfirmaet First Lease Flex- & Bilsalgs nye domicil. Åbningen markerer begyndelsen på et nyt kapitel. Firmaet vil satse på Jylland, og de vil satse på det private marked. Det skal ske i Engesvang.

- Før var vi i en kold lagerhal i Kjellerup. Nu har First Lease fået en reel fysisk butik. Før var der kun åbent efter aftale. First Lease kommer fra Glostrup, men har nu for alvor åbnet op i Jylland. Så der er videreudviklet på et produkt som fandtes i forvejen, hvor vi er selvforsynende med biler, siger Jesper Vindfeld Nielsen, om huset på Gl. Kongevej.

Bilerne er både til salg og til leasing. De kommer fra hele verden. Er man ude og shoppe kan man cruise derfra i alt fra en Aston Martin Cabriolet til en Renault Clio.

Skaffer selv bilerne hjem...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 1 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 timer? Klik her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind

Mere interessant læsning

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere