First Lease kører bilerne til Engesvang

Salgs - og leasingfirmaet First Lease satser nu for alvor på Jylland, og det skal ske i Engesvang

17. januar 2019, 08.08

De mange finpudsede biler kommer til sin ret i de nye lyse lokaler, som først stod helt klar her i januar. Daglig leder Jesper Vindfeld Nielsen viser rundt. Foto: Tom Laursen

Engesvang Jesper Vindfeld Nielsen ville nok lave hjulspind dagen lang i de 1300 kvadratmeter store lokaler i Engesvang, hvis han kunne komme til det. Det ville lokalerne nemlig være ideelle til, hvis ikke lige det var, fordi de var proppet op med biler. Lige nu holder der mere end 70 køreklare maskiner, så Jesper Vindfeld Nielsen, må holde sig i ro. Den motorglade silkeborgenser er daglig leder af bilfirmaet First Lease Flex- & Bilsalgs nye domicil. Åbningen markerer begyndelsen på et nyt kapitel. Firmaet vil satse på Jylland, og de vil satse på det private marked. Det skal ske i Engesvang.

- Før var vi i en kold lagerhal i Kjellerup. Nu har First Lease fået en reel fysisk butik. Før var der kun åbent efter aftale. First Lease kommer fra Glostrup, men har nu for alvor åbnet op i Jylland. Så der er videreudviklet på et produkt som fandtes i forvejen, hvor vi er selvforsynende med biler, siger Jesper Vindfeld Nielsen, om huset på Gl. Kongevej.

Bilerne er både til salg og til leasing. De kommer fra hele verden. Er man ude og shoppe kan man cruise derfra i alt fra en Aston Martin Cabriolet til en Renault Clio.

Skaffer selv bilerne hjem...