Badeanstaltens venner ser lyst på fremtiden

Badeanstaltens Venner er begyndt at se frem mod anstaltens 100 års jubilæum i 2020

26. november 2018, 14.15

Jette Lyngholm har siddet på posten som formand for Badeanstaltens Venner et års tid. Brian Wiuff har tidligere været formand, og han er kommet på Badeanstalten gennem de seneste 30 år. - Man kan følge med i, hvad vi går og laver på vores hjemmeside dampen.dk, hvis man overvejer at blive medlem, fortalte Jette Lyngholm.

SILKEBORG Der var engang for blot få år siden, hvor Badeanstalten i Silkeborg var truet af lukning med jævne mellemrum. Det skete, når byrådet skulle fastlægge næste års budget. Her stod en lukning af Badeanstalten nævnt i kataloget over ting, der kunne spares væk.

Den historiske badeanstalt blev dog reddet på stregen tilbage i 2014. I stedet begyndte arbejdet med at skabe en ny bæredygtig driftsform, hvor der efterfølgende blev en indgået en lang række sponsoraftaler med hjælp fra det lokale erhvervsliv.

Med det in mente er formanden for støtteforening Badeanstaltens Venner, Jette Lyngholm, ganske fortrøstningsfuld, når det kommer til Badeanstaltens fremtid.

- Men vi hviler ikke på laurbærrene. Vi arbejder stadig hårdt på at sikre, at Badeanstalten skal bestå. Den har jo været lukningstruet før i flere omgange, og vi skal undgå, at det sker igen, fortalte Jette Lyngholm, da Badeanstaltens Venner lørdag inviterede sine medlemmer til et gratis bad og gløgg og æbleskiver på Badeanstalten.

Over 100 medlemmer...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben