Outdoor-pris til lokal campingplads

Skyttehusets Camping er kåret som Årets danske campingplads i outdoor-kategori

24. februar 2020, 07.36

Tina og Torben Grønborg Jensen havde ingen erfaringer fra branchen, da de i 2018 blev værtspar på Skyttehusets Camping. Nu er campingpladsen ved Danish Camping Award kåret som Danmarks bedste i outdoor-kategorien.

SILKEBORG Efter blot to sæsoner som værtspar på Skyttehusets Camping har Tina og Torben Grønborg Jensen fået en fornem anerkendelse.

Campingpladsen er blevet kåret som Årets danske campingplads i outdoor-kategorien.

Prisuddelingen fandt sted ved Danish Camping Award, der for fjerde gang fandt sted på messen »Ferie for Alle« i Herning. Det er den samlede danske campingbranche med Dansk Camping Union, DK-Camp og Camping Outdoor Danmark i spidsen, som står bag uddelingen.

Prisen til Skyttehusets Camping kom som en stor overraskelse for værtsparret, for campingpladsen i Sønderskoven var nomineret ved Danish Camping Award sammen med ikke færre end 150 andre campingpladser.

- Det er så fedt at få et skulderklap fra vores gæster og campingbranchen. Det viser, at vi er på rette vej. En stor del af æren giver vi videre til vores fantastiske personale, siger Torben Grønborg Jensen.

Prisvinderne ved Danish Camping Award kåres af en fagjury og et forbrugerpanel.