Sanne, Lis og Sko til koncert i slotsparken

Frijsenborg Slotspark lægger plæne til genhør med populære veteraner og nye navne - blandt andre Amea fra Thorsø

13. februar 2020, 10.47

Sanne Salomonsen kan plukke i årtiers hits til koncerten 20. juni

HAMMEL En håndfuld af landets mest populære sangere med rock-mama Sanne Salomonsen i spidsen stiller op, når der lørdag 20. juni er slotskoncert i Frijsenborg Slotspark.

Sammen med Sanne er det garvede favoritter som Lis Sørensen og Sko/Torp med Hammel-drengen Søren Sko, der indtager scenen. Duo’en kunne sidste år fejre 30 års jubilæum. Men det er jo ingenting i forhold til Sanne, der debuterede for 46 år siden

Med i den store buket af kunstnere er også yngre navne som Aura Dione, der har en alenlang liste af hits bag sig, og Barbara Moleko med rødder i både Mozambique og Vanløse.

Ligeledes er det 21-årige stjernefrø Amea, der bor i Aarhus, men stammer fra Thorsø, med i det flotte line-up. Hun har allerede høstet masser af god omtale og er blevet kaldt »den danske Beyoncé«.

På plakaten er også »Let’s Groove - Earth, Wind & Fire-Show« med en række af de store tresser- og halvfjerdser-hits, som amerikanske »Earth, Wind and Fire« stod bag. De to P4-værter Milling og Molbech fortæller om de enkelte numre og deres tilblivelse og så fyres de af for fuld blæs af et 15 mand stærkt orkester med Jan Glæsel i front.

Som i fjor arrangeres slotskoncerten af Hamml GF i samarbejde med musikbureauet Come2Live, der har specialiseret sig i slotskoncerter og også arrangerer koncerter på blandt andet på Ledreborg og Hindsgavl.

Koncerten i Frijsenborg Slotspark var oprindeligt planlagt holdt lørdag 13. juni, men er af praktiske grunde rykket en uge til lørdag 20. juni.

- Vi er stolte over at præsentere programmet til en sommerdag, hvor musik, god mad og fællesskab er i højsædet, siger Pernille V. Madsen fra Come2Live i en pressemeddelelse.

Udover musikken kan gæsterne se frem til et stort udbud af streetfood.

Lis Sørensen - sidste års modtager af Danish Music Awards' ærespris - har hits fra fire årtier at vælge imellem, når hun optræder i Frijsenborg slotshave.
Sko/Torp, der sidste år havde 30 års jubilæum er også med i slotsparken.