Ikke blot kødboller og lyst øl: Sydsverige flyder i god mad, vin og spiritus

Engang bestod svensk mad ofte af Janssons fristelser, kødboller, lyst øl og tyttebær. Den tid er forbi. I dag spirer hele det sydlige Sverige af saft og kraft fra simrende gryder og pander med god mad - ofte kreeret af en helt ny generation af unge kokke, der bruger den næringsrige svenske muld som tæppe for lækre lokale råvarer

Udgivet:29. december 2022, 13.28

Læsetid:8 minutter

Der hænger en lang hårkrølle ned langs siden af et ungt ansigt med en mørk uldhue på toppen af hovedet. Han drejer på en hane og åbner en blank messinglåge. Det er her, spiritussen flyder, når der er produktion i anlægge...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Køb adgang til Din Søndag for 49 kr.

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind