Beboer: På Kærshovedgård bliver folk til zombier

Bakkehuset var propfyldt til præsternes høring om forholdene for afviste asylansøgere på Kærshovedgård

Udgivet:20. februar 2018, 12.26

Læsetid:5 minutter

Ikast-Kærshovedgård - Jeg tror, at I sidste godt kan belave jer på at skulle stå op, sagde medarrangør, tidligere sognepræst i Bording og Christianshede, Lindvig Osmundsen, da præster og folkekirke mandag holdt høring med fokus på håndteringen af afviste asylansøgere.

Det foregik i et propfyldt Bakkehuset i Ikast, hvor en del måtte tage til takke med en ståplads eller en ydmyg siddeplads på en trappe. Undervejs i det tre timer lange lyttemøde blev der serveret landgangsbrød og boller med pålæg, som der ikke var smurt nok af.

For dem, der er nogenlunde inde i sagerne omkring Udrejsecentret, kom der ikke noget revolutionerende nyt frem på mødet.

Der var heller ikke det store modspil til den herskende, humanistiske mening i salen.

Folketingsmedlem Karen Klint (V) var ene om at repræsentere landspolitikerne. Ingen fra blå blok havde mulighed for at stille op i panelet. Men som Karen Klint sagde: »På det her område er der ikke så stor forskel på farven«.

Habibs danske mor...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her