Restauranter: Gæsterne er begyndt at slække på coronaregler

Lokale restauranter arbejder fortsat på at forhindre smittespredning, men flere oplever, at gæsterne tager coronareglerne mindre seriøst

12. august 2020, 16.53

Karin Aasborg, ejer af Restaurant Aalekroen, oplever, at flere gæster er blevet mindre gode til at følge de forholdsregler, der gælder for at forhindre smittespredning. Og hun er træt af at skulle agere politimand. Foto: Jakob Stigsen Andersen

SILKEBORG Flere af Silkeborgs restaurationer har i den seneste måned oplevet, at deres gæster er begyndt at slække på de tiltag, der er indført for at forhindre spredningen af coronavirus. På Restaurant Aalekroen i Sejs-Svejbæk er gæsterne blevet mindre påpasselige med at holde den anbefalede afstand, og ejeren savner mere forståelse for forsamlingsforbuddet, der forhindrer restauranten i at lukke flere gæster ind ad gangen.

Ikke et overstået kapitel...