Anders Kühnau misbruger regionens hjemmeside

24. september 2020, 12.26

SYGEHUSSAGERNE Hvor dybt kan du synke, Anders Kühnau?

Du misbruger din adgang til regionens hjemmeside til et voldsomt personangreb på politikeren Jørgen Winther, der har påpeget, at du ikke har sikret de samme regler i hele regionen for at genindkalde de patienter til Lungekræftpakken, der kun har fået røntgen af lungerne (eller lavdosis CT i Silkeborg), skønt de opstrammede kriterier anbefaler fulddosis CT-skanning.

Det er tydeligvis et alvorligt ledelsessvigt, du er nødt til at tage på dine skuldre.

Det er næppe sådanne personlige angreb, hjemmesiden er beregnet til!

På hjemmesiden er der fremstillet en kort video, der tydeligt forklarer os borgere, hvad sagen drejer sig om. De opstrammede kriterier gælder tydeligvis kun i Silkeborg, men hverken i Randers eller resten af regionen.

Denne video har Jørgen Winther delt på Facebook, hvilket du på beskæmmende og helt uacceptabelt vis anfører er et »Uordentligt og unfair angreb« på medarbejderne i Randers.

Det er alt for åbenlyst, at du prøver at dække over dine fejl pga. din handlingslammelse ved at forsøge at dreje fokus over på en usand påstand om, at Jørgen Winther angriber medarbejdere på deres faglighed.

Der er ikke se ét eneste sted, Jørgen Winther har kritiseret medarbejderne.

Åben nu øjne og ører og forstå sammenhængen. Det kan ikke være rigtigt, at vi almindelige borgere har forstået sagen, mens du Anders Kühnau, regionsrådsformanden ikke har?

Hold dig til sandheden og begynd nu at agere som en regionsrådsformand. Læringstiden er for længst udløbet.

Du startede et historisk »Uordentligt og unfair angreb« mod hele Regionshospitalet Silkeborg med dine USANDE påstande om »BRIST I PATIENTSIKKERHED« i Silkeborg, trods de har de bedste resultater i hele landet.

Det er dig, Anders Kühnau som har taget patienterne til gidsler i dit uetiske politiske spil, som er karakteriseret gang på gang ved fake news.

Hvor er din moral? - eller dobbeltmoral?

Hvordan syns du selv, at du fremstår som politiker? TROVÆRDIGT?