Silkeborg-Voel blev mesterhakket

Ligapremieren i Jysk Arena endte med et alt for stort nederlag mod Odense

1. september 2021, 20.35

Eira Aune og Silkeborg-Voel kunne slet ikke hamle op med Odense. Foto: Jakob Stigsen Andersen.

HÅNDBOLD Silkeborg-Voel kunne slet ikke true Odense Håndbold, da de to klubber onsdag aften tog hul på den nye sæson i kvindeligaen.

Opgøret i Jysk Arena endte med en suveræn udesejr på 21-34 efter en kamp, hvor der som frygtet var niveauforskel på de to hold.

Kun i de første 30 minutter kunne Silkeborg-Voel hamle op med de danske mestre.

I målet bød Filippa Idéhn og Stine Bonde begge ind med redninger, fløjene Ann Grete Nørgaard og Lea Hansen var træfsikre og i bagkæden sled Eira Aune og Sofie Bæk hårdt for sagen.

Silkeborg-Voel fulgte med indtil 11-11, og et reddet straffekast til sidst af Filippa Idéhn sørgede for, at værterne efter første halvleg kun var bagud 14-16.

Efter pausen kæmpede hjemmeholdet for at hænge på, men der var ikke længere samme kvalitet i spillet, ligesom kræfterne hurtigt slap op.

Det stjernespækkede Odense-hold skabte hurtigt et forspring på fire mål, og med ni minutter igen var mestrene komfortabelt i front ved stillingen 20-27. I slutfasen gik det helt galt for Silkeborg-Voel, der både blev overløbet og udspillet.

Opgøret i Jysk Arena endte 21-34, og så stort var der ingen grund til at tabe.

Sofie Bæk Andersen og Ann Grete Nørgaard delte topscorerværdigheden for Silkeborg-Voel med fire mål hver. Mia Rej scorede otte gange for Odense.

Indlæser debat...