Art by Nikka går solo

Nikka Vinther-Jensen siger farvel til Vestergade og goddag til Borgergade, hvor hun fredag åbnede klinik og undervisningslokale

Udgivet:04. februar 2019, 13.16

Læsetid:2 minutter

Nyetablering Efter tre år med adresse på Vestergade kunne Nikka Vinther-Jensen fredag byde de første kunder velkommen til den nye klinik, der har adresse på Borgergade 72 i Silkeborg.

Her har hun indrettet sig med klinik og undervisningslokaler, der dels behandler og hjælper kunder med hudproblemer, fjerner tatoveringer og etablerer permanent make-up, dels uddanner elever i brugen af Ecuri Cosmetics, som hun har en eksklusiv dansk forhandling af.

- Uddannelse af elever i brugen af Ecuri Cosmetics, der bruges til at lave permanent make-up, er den primære forretning. Men vi arbejder også meget med problemhud som acne, strækmærker og rynker. Vi satser på resultatorientret behandling og ikke standard welnessbehandling, siger indehaver Nikka Vinther-Jensen, der har opsagt samarbejdet med klinikken på Vestergade, som hun selv var med til at etablere i 2015.

Fjerner fuldetatoveringer...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Livsstil

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere