Ejer af køkkenforretning i Silkeborg erkender: Man kan ikke gøre alting selv

- Det var en langt større udfordring at drive køkkenbutik, end jeg havde forventet, siger Poul Erik Pedersen, indehaver af Tvis Køkkener i Silkeborg. Torsdag fylder han 60 år med stor tro på fremtiden

Udgivet:05. februar 2019, 16.00

Læsetid:4 minutter

PORTRÆT - Jeg synes egentlig ikke, jeg er så gammel. Men tiden går ufatteligt stærkt. Jeg synes, det var hårdt at fylde 30 år, men ellers er alderen ikke noget, jeg har tænkt på. Og så lige pludselig er man på vej mod de 70 år

Ordene efterfølges af et smil fra Poul Erik Pedersen, indehaver af Tvis Køkken i Silkeborg. Torsdag den 7. februar fylder han 60 år.

Selv har han en tro på, at de daglige svømmeture før arbejdstid er med til at gøre en forskel. I hvert fald kan han mærke, at det er lettere at få »lukket« en ordre på dage, hvor han har morgensvømmet.

- Jeg føler mig som en 28-årig, når jeg går ud af svømmehallen, griner fødselaren, der også er privilegeret ved at have grund ned til Silkeborg Langsø og derfor holder formen ved lige med sin kajak.

- Det er motion på en anden måde, siger Poul Erik Pedersen, der også har genoptaget ungdommens interesse for motorcykelkørsel, ligesom han har såvel en almindelig landevejscykel som en mountainbike.

Han erkender dog, at det ikke bliver til så meget friluftsliv, som han kunne ønske sig. For køkkenforretningen på Navervej, som han købte halvpart i for tre år siden, tager tid. Ikke mindst efter at hans daværende kompagnon trak sig ud af firmaet for to et halvt år siden, begyndte døgnets 24 timer efterhånden ikke længere at række.

Troede det ville være let...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind