- Jeg kommer til at savne jer

Dragica Filidzanovic har gjort rent på Midtjyllands Avis i næsten 25 år. Men fredag var sidste dag. Hun havde fået et tilbud, hun ikke kunne sige nej til

1. juni 2019, 07.49

På sin sidste arbejdsdag på Midtjyllands Avis havde Dragica Filidzanovic sørget ekstra godt for de ansatte med sit dejlige hjemmebag.

FARVEL Som medarbejder på Midtjyllands Avis har det altid være rart at møde op om morgenen og finde sit skrivebord tørret af og lokalerne pænt rengjort. Og det særlige kaffekrus, man har knyttet sig til, og som man aftenen forinden havde sat i opvaskenmaskinen, havde på magisk vis fundet vej tilbage til ens skrivebord igen.

Ja, sådan har det næsten forekommet, men forklaringen hedder Dragica Filidzanovic, der nu i næsten 25 år har stået for rengøringen i avisens lokaler på Papirfabrikken - og før det på Vestergade. Samvittighedsfuldt har hun sørget for, at alt var på sin rette plads, opvaskemaskinen tømt - og alt i det hele taget gjort så pænt og rent, at det altid har været en fornøjelse at møde ind til.

Men nu er det slut. I går, fredag, havde Dragica Filidzanovic sin sidste arbejdsdag som rengøringsassistent på Midtjyllands Avis. Hun er ansat i Ren Service i Silkeborg, så det er ikke kun på Midtjyllands Avis, hun har gjort rent gennem alle årene. Blandt andet også Tvis køkkener og V2 Tobacco i Silkeborg har nydt godt af hendes flid og evner. Og netop V2 Tobacco havde givet hende et tilbud, hun ikke kunne sige nej til:

Nemlig 37 timer om ugen kun hos dem - og med timerne fordelt på fire dage fra mandag til torsdag, som Dragica havde ønsket. Her skal hun nu fremover gøre rent samtidig med, at hun også skal stå for borddækning og andet i forbindelse med besøg af gæster på virksomheden.

Glad - og ked af det...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til fordele hos Læserklubben