Børn på gulvet i Them

19. februar 2020, 13.18

DGI’s REP-hold viser gymnastik på højt plan ved forårs-opvis-ningerne. REP-holdene består af de ypperste gymnaster, der efter en opta-gelses-prøve er udtaget til at repræ-sentere gym-nastikken i deres landsel. Foto: Helle Holm

THEM Foråret varsler højsæson for gymnastikopvisninger, og DGI Midtjylland byder i år på syv opvisninger - blandt dem børnestævnet i Them Hallerne på søndag den 23. februar.

I alt skal omkring 10.000 gymnaster fra foreninger, efterskoler og DGI’s landsdelshold på gulvet ved de syv forårsopvisninger. Tre af dem finder sted i Bjerringbro, to i Herning, en i Skive og en i Them. På landsplan medvirker over 150.000 gymnaster ved årets forårsopvisninger i DGI Gymnastik. Opvisningerne finder sted fra slutningen af februar og frem til april, og der forventes i omegnen af 140.000 publikummer til de mere end 100 opvisningsdage landet over. Til opvisningerne kan publikum opleve alt fra de mindste børnehold, der slår kolbøtter og laver sanglege med forældrene i hånden, over REP-holdenes flotte serier og spring til motionsherrer og -damer. Ved børnestævnet i Them vil der primært være børn på gulvet. Stævnet er arrangeret i et tæt samarbejde med Bryrup Idrætsforening, Them Gymnastikforening og Gjessø Ungdomsforening.