Badeanstalten 100 år: Badeanstalten er Silkeborgs bedste velværeoplevelse

Badeanstalten slutter sit jubilæumsår med kåringen til »Silkeborgs bedste velvære«

1. december 2020, 13.17

Det officielle diplom er det synlige bevis. Badeanstalten på Hostrupsgade er »Silkeborgs bedste velvære«. Artiklen her stammer fra Badeanstaltens jubilæumsavis, som blev udgivet sammen med Midtjyllands Avis lørdag den 28. november.

Der var hornmusik i luften, snurrende tv-kamera og blomster i buket, da medarbejderne en tidlig formiddag i oktober blev overrasket med prisen »Silkeborgs bedste velvære«.

Bag overraskelsen stod Handel Silkeborg og Mediehuset Midtjyllands Avis, der på baggrund af online- og jurystemmer kunne overraske de ansatte med prisen. Og netop de ansatte har ifølge bademester Per Maretti Hansen æren for prisen.

- De ansatte gør et helt unikt stykke arbejde, og at Badeanstalten får prisen er så fantastisk. Alene det at blive nomineret er stort, men at vi så går hen og vinder, det er ene og alene personalets fortjeneste, siger Per Maretti Hansen.

Kåringen kommer i et år, hvor badet har haft stor bevågenhed. TV Midt Vest har således været forbi, ligesom det er blevet til omtale i ugebladet Hjemmet. Men kåringen som Silkeborgs bedste velværeoplevelse er ifølge Per Maretti Hansen det største.

- Det er toppen, og det er jo helt fantastisk, at det sker i vores jubilæumsår. Det bygger videre på fortællingen om Badeanstaltens helt særlige plads i Silkeborgs historie, siger bademester Per Maretti Hansen.