I morgen vælges de nye menighedsråd

Tirsdag er der valg til menighedsrådene i de fleste sogne i Silkeborg Provsti

14. september 2020, 09.41

Inga Schou Møller, 89 år. Har været i menighedsrådet ved Mariehøj Kirke i 16 år. Hvad fik dig til at stille op til menighedsrådet? En generel interesse for kirkens arbejde og for os alle i Mariehøj Sogn. Hvad har været højdepunkter? Jeg har været med i 16 år, så der er mange ! Det har været et spændende arbejde, hvor jeg blandt andet har været med til at tilrettelægge »Tirsdagstræf« den 3. tirsdag eftermiddag i hver måned - og desuden er jeg med sogneplejeudvalget, der blandt andet planlægger høstgudstjeneste og julebazar. Hvorfor opstiller du igen? Jeg opstiller igen, da jeg er glad for at være med i et positivt samarbejde vedrørende kirkens arbejde generelt. Et godt råd til andre? Vær åben for alle de muligheder, du får i menighedsrådet!

SILKEBORG Hvordan skal din kirke og dit sogn udvikle sig i de kommende år? Skal der være flere spaghetti-gudstjenester, koncerter, drop-in-dåb eller noget helt andet og anderledes?

Det er noget af det, du kan få indflydelse på, når du sætter dit kryds og deltager i det kommende valg til menighedsrådene he...