Lydprøver godkendt: Nu er Rys nye spillested klar med 2021-koncertrække

4. januar 2021, 13.07

Der arbejdes nu videre med at sikre, at Gnisten på alle punkter lever op til myndighedernes krav. lyder det fra de frivillige i Musikværket, som i efteråret fik mulighed for at indrette byens gamle varmeværk til et nyt kultursted i rustikke rammer.

RY Musikværket Ry er klar til at tage hul på 2021 med en stribe planlagte koncerter og en flok entusiastiske frivillige, som er klar til at knokle for at få kulturstedet på byens gamle varmeværk gjort klar til et nyt år.

Et år, der forhåbentlig byder på langt mindre corona og meget mere musik end det foregående. Musikværkets arrangementsudvalg har foreløbig tre koncerter på plakaten. Den første finder sted 26. januar og har titlen Rasmus Dissing & Flamenco.

De frivillige bag byens nye kulturelle mødested håber, at corona-situationen inden længe forbedres, så drømmen om at gøre 2021 til et musikalsk år kan realiseres i kølvandet på, at lydprøver i efteråret beviste, at det sagtens kan lade sig gøre, at holde koncerter i de rustikke rammer på Møllevej 22. bes