En er ikke mange, men ...

Udgivet:17. marts 2023, 13.00

Læsetid:1 minut

Af Johan Brødsgaard. Formand for kultur- fritids-, outdoor- og idrætsudvalget i Silkeborg (R). P.t. på barsel

SAUNA I onsdagens avis skriver vinterbader, Peter Moos, at han gennem aktindsigt har fået at vide, at forvaltningen i Silkeborg Kommune kun har modtaget én henvendelse angående saunaforholdene og de dertilhørende regler ved Østre Søbad. Det er meget muligt, at der kun er tale om én henvendelse til forvaltningen, dog har jeg som politiker fået en del flere. Og det er bl.a på baggrund af disse - og en god drøftelse i fagudvalget - at vi ønsker nye retningslinjer for brugen af saunaen.

Der kan i øvrigt heller ikke søges aktindsigt på samtaler med folk, som der også har været en del af for mit vedkommende - og de samtaler har gjort indtryk.

Desværre skriver og fortæller flere tidligere, nuværende og potentielle brugere, at de ikke ønsker at stå offentligt frem i debatten af fare for repressalier og hårde ord fra andre saunabrugere. Jeg forstår dem godt, for debatten har ikke været pæn.

Når et stort flertal i det politiske udvalg ønsker nye retningslinjer, så er det for at kunne rumme og tilgodese så mange brugere som overhovedet muligt. Det er kun rimeligt, for alle i Silkeborg Kommune har været med til at betale det fantastiske søbad såvel som sauna. Så alle skal være velkomne!

Indlæser debat