Konkurs afværget: Silkeborg-Voel er reddet

Tre bidragsydere er gået forrest, og sammen med en del mindre virksomheder og personer er der fundet penge til at fortsætte med ligahåndbold i Silkeborg

Udgivet:15. oktober 2022, 12.00

Læsetid:2 minutter

Jacob Andreasen har været en helt afgørende brik i redningsaktionen. Foto: Ole Nielsen.

Peter A. Sørensen
Sportsredaktør | pas@midtjyllandavis.dk

HÅNDBOLD En truende konkurs er afværget hos Silkeborg-Voels ligahold. Den professionelle afdeling oplyser i en pressemeddelelse, at klubben er reddet.

- Gode kræfter i og omkring klubben har sikret vores fortsatte eksistens i Kvindeligaen, lyder det fra ligaklubbens ledelse.

Her oplyses det samtidig, at arbejdet med at skaffe kapital fortsætter.

- Vi er ikke færdig med at arbejde og sikre klubben bedst muligt i den fremadrettede drift på kort og lang bane, men konkurs er ikke længere et tema, lyder det.

Tre bidragsydere til redningen fremhæves af Silkeborg-Voel.

- Vores hovedsponsor Jysk ved Jan Bøgh har været en fantastisk medspiller i, at vi kunne lykkes med at realisere vores redningsplan. Vi sætter stor pris på, at en stolt virksomhed, der har sine rødder i Silkeborg, i den grad er der, når vi og byen har brug for det.

- Jette & Lars Lauridsen og Bechmann’s Eftf ved Tommy Jensen har med grønne hjerter også bidraget til redningsplanen, så vi fortsat kan have et fantastisk fællesskab i Jysk Arena, når det gælder kvindeligahåndbold i Silkeborg-Voel KFUM.

- Vores nuværende samarbejdspartnere er rykket sammen i bussen, og nye er kommet til i processen, så vi på trods af klima-, energi-, social- og inflationskrise er rustet til fremtiden. Vores æresmedlem Finn Kristensen har indsamlet et ikke ubetydeligt beløb blandt alle vores fantastiske frivillige, og vores spillere vil gennem aktiviteter bidrage med et flot beløb. Endelig har familier og enkelt personer doneret med et flot beløb, lyder det fra Silkeborg-Voel

Klubben oplyser samtidig, at der bliver skåret helt ind til benet.

- Vi må lægge lag på, som økonomien tillader det. Men vi har de bedste forudsætninger til at være med i dansk tophåndbold.

På det sportslige plan er Silkeborg-Voel godt med. Holdet indtager syvendepladsen i ligaen, og holdet er historisk tæt på Final-4.

- Jysk Park og Silkeborg kan som den eneste by forsat tilbyde sportsoplevelser på øverste hylde på fodbold, kvinde- og herresiden i håndbold. Det er vi utrolig stolte over at kunne bidrage til, fastslår Silkeborg-Voels ledelse.

Indlæser debat

Mere interessant læsning

Mest læste

Håndbold

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere