Regatta og betalte P-pladser i Silkeborg!

Udgivet:20. marts 2023, 11.46

Læsetid:1 minut

3 måneder siden

REGATTASAGEN Midtjyllands Avis bragte torsdag en afgørelse om den famøse Regattasag, der endte med konkurs og ikke mindst stor skam for byen!

Om det er den rigtige afgørelse, kan diskuteres, men det er vigtigt for byens gode ry, at der bliver lagt låg på den kedelige afslutning på den landskendte oplevelse, som Regattaen altid har været.

Kom nu igang med et bæredygtigt koncept, der holder både kunstnerisk og underholdende, ikke blot for byens borgere, men for hele Danmarks befolkning!

Start op som i begyndelsen, spørg eventuelt Kaj Hansen om det gode koncept, han havde i sin tid, hvor succesen altid var hjemme, de frivillige fik en hot dog eller et gratis måltid mad, aldrig kontanter, alt var frivilligt!

Fortsæt denne linie, så vi får vor gode oplevelser tilbage med smil på læben!

Skal vi nu til at handle i andre byer igen?

Ufatteligt, at man vil skal forringe forretningslivet igen ved at opkræve p-afgifter, når folk skal bruge penge i vor by. Var i Herning i anden forbindelse, her kunne du holde på en p-plads bag hovedstrøget i ikke mindre end tre timer, kunne handle ind i forretningerne, dejligt for de handlende her!

P-pladserne ved sygehuset burde også være timerelaterede og gratis de første timer. Det ligner ikke noget, at skal man bare en lille tur her, skal man betale for dette besøg!

Man gør da besøget for at hindre større udgifter for samfundet og på ens helbred, hvis man er syg eller rask, får man konstateret dette. Man hindrer, at unødvendige omkostninger kommer i brug.

Skal dette virkelig koste penge i dette velfærdssamfund?

Indlæser debat