Politik er barnligt

24. november 2020, 12.37

LEDERSKAB Vi står midt i en verdenskrise med en pandemi, som har sat hele verdenssamfundet under pres. Ja vores statsminister har fejlet! Men under utrolige vanskelige forhold. Ja, det skal undersøges og det skal muligvis have konsekvenser. Men lige nu har vi - befolkningen - brug for at I holder fokus på bolden.

Kære statsminister jeg tror på, at du har set, at de andre partier har brug for større involvering ift. de store beslutninger. Og kære opposition jeg tror på, at I kan samarbejde og hjælpe os alle igennem og om på den anden side af krisen.

Men lige nu har vi - befolkningen - brug for at I holder fokus på bolden

Jannie Rasmussen

Vi har brug for fælles lederskab, sammenhold. Vi har alle nerverne uden på tøjet, fordi det helt basale er forandret, vores omgang med andre. Vi er indskrænkede i vores frihed. Så alle er parat til at råbe højt, få afløb og komme af med alle de frustrationer, som vi har hobet op. Men det nytter ikke.

Derfor kære politikere i Folketinget, gå nu forrest, vis os vejen. Hold fokus på bolden, så vi i samlet flok lander denne krise. Der er lande, som i langt højere grad er ramt end os med smitte, hvor sundhedsvæsnet er væsentlig ramt. I Storbritannien, må man kun stå to og to og snakke sammen udenfor. Se hvor heldige vi er. Stå nu sammen, løft i flok, lær af fejlene. Lad os lande dette sammen!!!

Sørg for minkavlerne, støt dem økonomisk og mentalt. Så de får hjælp til at bearbejde dette traume og chok og komme helskindet igennem dette.