Exit: Midtbanespiller er fortid i SIF

Silkeborg IF og Lasse Vigen stopper samarbejdet ved månedens udgang, hvor kontrakten udløber

Udgivet:09. juni 2023, 08.59

Læsetid:1 minut

Lasse Vigen (t.v.) har spillet sin sidste kamp i den røde SIF-trøje. Foto: Morten Kjær/Gonzales Photo/Ritzau Scanpix

Mathias Hove Andersen
Sportsjournalist

4 måneder siden

FODBOLD 28-årige Lasse Vigen forlader Silkeborg IF.

30. juni udløber den korttidsaftale, som parterne indgik i februar, og nu skal midtbanespilleren på jagt efter en ny klub.

Den tidligere Brøndby-profil kom til SIF på en fri transfer, da klubben vinkede farvel til Robert Gojani og samtidig var ramt af skader på midtbanen.

- SIF havde et akut behov for en profil på midtbanen, der kunne træde i karakter fra start. Den opgave løste Lasse Vigen til fulde, da han blev hentet ind på en fri transfer.

- Lasse har spillet en række gode kampe for SIF i foråret og viste virkelig sit værd, da tingene begyndte at spidse til i kvalifikationsspillet. Vi har været rigtig fint tilfredse med samarbejdet, men efter nøje overvejelser er vi blevet enige om at gå hver til sit frem mod næste sæson, siger sportschef Jesper Stüker, der siger tak for indsatsen og ønsker midtbanespilleren held og lykke fremover.

Lasse Vigen udtrykker også tilfredshed med opholdet i SIF, selvom det kun blev til en halv sæson.

- Aftalen var hele tiden at spille foråret ud og kigge på tingene, når alle kampe var spillet. Det har vi gjort nu, og i gensidig respekt er vi blevet enige om ikke at forlænge aftalen.

- Jeg har været meget glad for at være i klubben og spillertruppen, og det har været meget lærerigt for mig at være en del af et hold med en så attraktiv spillestil, siger Lasse Vigen.

Midtbanespilleren nåede 17 kampe for Silkeborg IF.