Stort behov for ny hal i Funder

3. juni 2021, 12.37

Foto: Martin Ballund

HAL-PLANER Silkeborg Kommune vækster, og vi arbejder for at følge med udviklingen. Oftest drøftes behovet for nye skoler og daginstitutioner, ganske forståeligt, men vi skal også følge med på idræts- og fritidsdelen.

Derfor bygges der lige nu nye haller i Sejs-Svejbæk og Hvinningdal. To nye haller er også på vej ved Sølystskolen og i Voel. Ydermere har vi åbnet to haller i Buskelund og Gødvad i løbet 2021. Der er således godt gang i projekterne, men flere områder har også behov.

Funder er i en stor udvikling. Området er meget attraktivt, og det skal byen blive ved med at være. Derfor skal vi sikre de nødvendige faciliteter til fritids- og idrætslivet

Johan Brødsgaard (R)

Ved sidste års budgetforhandlinger arbejdede Konservative og Radikale for at få en ny hal i Funder med i budgettet, det blev der nikket ja til - og i år skal pengene så afsættes.

Funder er i en stor udvikling. Området er meget attraktivt, og det skal byen blive ved med at være. Derfor skal vi sikre de nødvendige faciliteter til fritids- og idrætslivet.

Jeg håber derfor, at byrådet lever op til sidste års aftale og afsætter de fornødne midler til en ny hal i området.

Indlæser debat...