Skibonit skal løfte Kjellerup-virksomhed

Bestyrelsesformand har i en periode siddet som direktør. Nu er afløseren fundet

4. juni 2019, 13.07

Bestyrelsesformand Tommy G. Jespersen har i et par måneder taget sig af direktør-arbejdet hos KVM. Nu har man imidlertid ansat Lars Nørgaard (billedet) som ny direktør for virksomheden med 130 medarbejdere.

KJELLERUP Bestyrelsen bag KVM Industrimaskiner A/S har en ambition om at virksomheden skal vokse sig endnu større.

Og til at stå i spidsen for den plan har bestyrelsen ansat 49-årige Lars Nørgaard, der i 25 år har været ansat i Cimbria-koncernen, senest med det overordnede ansvar for salg, herunder udvikling af forhandler- og agentnetværk.

Lars Nørgaard afløser Erik Petersen, der blev afskediget for et par måneder siden efter at have været direktør hos KVM siden september 2017.

Sidste år overtog investeringsselskabet Zefyr Invest aktiemajoriteten i Kjellerup-virksomheden, der er ledende på markedet for asfaltanlæg i Nordeuropa samt betonanlæg til fliser og belægningssten. Virksomheden har 130 medarbejdere, som primært arbejder i Kjellerup.

Bestyrelsesformand Tommy G. Jespersen, fortæller, at der ikke var uenighed mellem bestyrelsen og Erik Petersen omkring økonomien i virksomheden. Sidste år fik virksomheden et resultat på 10 millioner kroner efter skat mod syv millioner kroner året før. Og tallene i indeværende regnskabsår ser også gode ud.

- Vi følte nok, at der skulle noget mere til for at drive den udvikling, som vi ønsker. Vi syntes, der skulle ske noget mere og i et hurtigere tempo, end det vi så, fortæller Tommy G. Jespersen.

Den rette mand...