Skibonit skal løfte Kjellerup-virksomhed

Bestyrelsesformand har i en periode siddet som direktør. Nu er afløseren fundet

Udgivet:04. juni 2019, 13.07

Læsetid:2 minutter

KJELLERUP Bestyrelsen bag KVM Industrimaskiner A/S har en ambition om at virksomheden skal vokse sig endnu større.

Og til at stå i spidsen for den plan har bestyrelsen ansat 49-årige Lars Nørgaard, der i 25 år har været ansat i Cimbria-koncernen, senest med det overordnede ansvar for salg, herunder udvikling af forhandler- og agentnetværk.

Lars Nørgaard afløser Erik Petersen, der blev afskediget for et par måneder siden efter at have været direktør hos KVM siden september 2017.

Sidste år overtog investeringsselskabet Zefyr Invest aktiemajoriteten i Kjellerup-virksomheden, der er ledende på markedet for asfaltanlæg i Nordeuropa samt betonanlæg til fliser og belægningssten. Virksomheden har 130 medarbejdere, som primært arbejder i Kjellerup.

Bestyrelsesformand Tommy G. Jespersen, fortæller, at der ikke var uenighed mellem bestyrelsen og Erik Petersen omkring økonomien i virksomheden. Sidste år fik virksomheden et resultat på 10 millioner kroner efter skat mod syv millioner kroner året før. Og tallene i indeværende regnskabsår ser også gode ud.

- Vi følte nok, at der skulle noget mere til for at drive den udvikling, som vi ønsker. Vi syntes, der skulle ske noget mere og i et hurtigere tempo, end det vi så, fortæller Tommy G. Jespersen.

Den rette mand...

Få fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk

Første måned 1 kr.

Herefter 89 kr./md.

FÅ ADGANG NU
MobilePay
Betalingskort

Allerede abonnent? Log ind

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter efter introduktionsperioden til normalpris på 89 kr. pr. måned. Opsig når du vil til udgangen af en betalingsperiode. Mindsteprisen er 1 kr.
Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Du kan også købe adgang i 24 TIMER

Interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Så kan du se priser her

Mest læste

Erhverv

Se flere

Mest læste på Midtjyllands Avis

Af samme forfatter

Se flere

Seneste nyt

Se flere