Johnny Logan kommer til Ans

Tange Sø Folk Festival har fået den irske folk- og grandprix-sanger til søbredden

Udgivet:09. marts 2016, 11.03

Læsetid:1 minut

Johnny Logan er det første navn, som arrangørgruppen bag årets Tange Sø Folk Festival har præsenteret Foto: Manfred Baumann

ANS Tange Sø Folk Festival kan nu præsentere det første topnavn til årets festival den 20. august.

Det er australsk-irske Johnny Logan, der kommer til Tange Sø Folk Festival, hvor han vil underholde publikum med sange og melodier fra sit store repertoire.

Johnny Logan er naturligvis mest kendt for at være den eneste kunstner, som flere gange har vundet det internationale Melodi Grand Prix.

Mr. Eurovision er han blevet kaldt og han er en meget populær kunstner med et stort publikum. Men hans rødder fornægter sig ikke. Selv om han er født i Australien, flyttede han som treårig med familien til Irland, hvor familien stammede fra. Faderen var tenor og blev en stor inspirationskilde for Johnny Logan, som i teenageårene begyndte at skrive sine egne sange, og i læreårene som elektriker brugte han en del af fritiden på at optræde på de irske blues- og folk-klubber. Og den irske musik optager ham fortsat meget. På sin seneste udgivelse synger han således cover-numre af en række kendte irske musikeres numre.

Tange Sø Folk Festival er en traditionel endags-festival, som finder sted på arealerne mellem byens Ans og bredden af Tange Sø, hvor festivalgæsterne den 20. august vil komme til at opleve en tolv timer lang cocktail af populærmusik og den irsk-skotsk inspirerede folkemusik.