Spørgelystne abonnenter besøgte avisen

Kaffen var varm, kanelstangen hjemmebragt og humøret højt, da en gruppe abonnenter i går besøgte Midtjyllands Avis

Udgivet:02. december 2022, 11.00

Læsetid:2 minutter

Først var der rundvisning på redaktionen. Derefter stod den på oplæg om avisen og om medierne i det hele taget, før dagens gæster sluttede af med en workshop. Og naturligvis kaffen og kagen. Foto Martin Ballund

Hans Krabbe
Chefredaktør| hkr@midtjyllandsavis.dk

2 måneder siden

BESØG: - Bliver der ved med at være en papir-avis også i fremtiden?

Det var blot et af mange gode spørgsmål, da 18 abonnenter torsdag eftermiddag var på besøg på Midtjyllands Avis til rundvisning, oplæg om avisen og medierne i det hele taget og workshop med henblik på at få det fulde udbytte af abonnementet.

- Det er nu fjerde gang i efteråret, vi gør det her, og det er en god oplevelse hver gang. Vi er glade for at møde abonnenterne, og vi fornemmer også, at de er glade for at komme ind og se redaktionen og lære lidt mere om os, lød det fra Jessica Emily Damsgaard, der er kundekontakt-koordinator på Midtjyllands Avis og torsdag var vært for visitten.

Indsigt i abonnementet

Avisen har jo til huse på den gamle papirfabrik i Silkeborg, så lidt historiefortælling om de gamle, men nu moderniserede bygninger hører sig til. Det samme gør et oplæg om koncernen Mediehusene Midtjylland, som Midtjyllands Avis er en del af sammen med søsteraviserne Herning Folkeblad og Skive Folkeblad.

- En sidegevinst er jo, at vi laver en lille workshop, så abonnenterne ser, hvordan de får det maksimale udbytte ud af deres abonnement. Selv om man har holdt avisen i mange år, kan der sagtens være muligheder i ens abonnement, man ikke lige var klar over. Men som vi hjælper folk med at få adgang til, forklarer Jessica Emily Damsgaard.

Og ja, der bliver ved med at være en papiravis også i fremtiden. I alt fald lige så langt ud i fremtiden, som Mediehusene Midtjylland kan skue her og nu.

Men det er også helt okay, hvis man vælger at få sine daglige, lokale nyheder digitalt.

- Vi er glade for at kunne tilbyde begge dele, siger Jessica Emily Damsgaard og tilføjer:

- Og vi planlægger yderligere abonnent-besøg igen i 2023.

Indlæser debat