Øris og Larsen trådte i karakter

BSH fik et enkelt point i hjemmekampen mod Skanderborg efter en herrefight, hvor gæsterne følte sig snydt for et straffekast i sidste sekund

27. november 2020, 22.20

Nikolaj Øris - stærk periode i slutningen af kampen.Foto: Jakob Stigsen Andersen

HÅNDBOLD BSH kom på hårdt arbejde i aftenens hjemmekamp mod Skanderborg, og efter en intens fight endte opgøret 30-30 efter 17-16 til BSH ved pausen.

På intet tidspunkt i første halvleg var afstanden mellem de to hold på mere end to mål ved stillingen 17-15 til BSH, der momentvist havde svært ved at få spillet til at flyde mod et godt kæmpende og hårdt spillende Skanderborg-forsvar.

Gæsterne havde stort held med at få BSH til at angribe ind over midten, og først i det 16. minut kom den første afslutning fra en af hjemmeholdets fløje - August Pedersen.

Den lille nordmand scorede usvigeligt sikkert på sine tre forsøg, mens kollegaen og landsmanden på højre fløj Aksel Horgen ikke kom frem til en eneste afslutning i de første 30 minutter.

Her sørgede keeper Kasper Larsen med flere gode redninger - også på straffekast - for at minimere udeholdets målkvote. Den sidste redning kom i havlegens sidste sekunder, og så kunne BSH-spillerne gå til en velfortjent pausen med en føring på 17-16.

Billedet i anden halvleg var det samme som første. Dog med den undtagelse, at Kasper Larsen hev endnu flere store redninger frem, og Nikolaj Øris trådte i karakter med flere flotte mål i slutfasen, mens Aksel Horgen brændte fra fløjen, og August Pedersen efter tre scoringer før pausen blev holdt på bænken de første 20 minutter af anden halvleg.

Og så kiksede Jesper Nøddesbo igen to ud af fire straffekast.

De to hold fulgtes ad lige til slutfløjt, og Sebastian Skube udlignede til 30-30 bare 54 sekunder før tid.

Skanderborg forsøgte gennem de sidste sekunder at finde en åbning gennem det hårdt kæmpende BSH-forsvar, og gæsterne fandt den.

At kampens dommerpar valgte at fløjte for frikast og ikke straffekast, sendte de i forvejen tændte skanderborgspillere i udbrud.

De stormede banen, omringede dommerne - naturligvis uden effekt.

Og da frikastet endte i BSH-paraderne, delte de to hold meget rimeligt i porten efter et hæsblæsende opgør.