Konfirmation: Julies store dag midt i byggerod

Hjemme hos Julie Valentin Hæk i Sejs-Svejbæk står kun væggene tilbage af familiens hus. Alligevel bød torsdag på konfirmationsfest

14. maj 2021, 08.11

14-årige Julie Valentin Hæk blev konfirmeret 13. maj. Festen blev holdt for 20 personer på Alrøvej, hvor familien bor, men netop er ved at bygge hele huset om samt tilføje et anneks, hvor storebror Mikkel på 20 år skal bo. Der var dækket op i det, der bliver husets køkken, stue og toilet. Julie havde valgt lilla pynt. Også bøgegrene var hængt op for at gøre byggekaoset lidt mere festligt. Allermest ønskede Julie sig penge til en kajak, hesteting og smykker.

SEJS-SVEJBÆK 14-årige Julie Valentin Hæk har drømt om konfirmationsfesten hele sit liv. Hun har tænkt på den flotte, hvide kjole, gaverne, at være sammen med dem, hun holder allermest af til en kæmpestor fest. Ligesom hendes to storesøskende, Mikkel på nu 20 år og Sofie på snart 18 år, har holdt, da de var på hendes alder. En dag, hvor de strålede, og så ud til at have den bedste dag nogensinde.

Jeg kunne simpelthen ikke vente længere med at holde den fest. Jeg var bare nødt til det nu, for jeg har glædet mig så længe. Lige siden jeg var lille.

Julie Valentin Hæk

Fest med de nærmeste...

Læs denne artikel

- og alle andre på Midtjyllands Avis fra kun 1 krone

24 Timer

DIGITAL adgang i 24 TimerAdgang til alle artikler i 24 timer

Adgang til debat

Digital

Fuld DIGITAL adgang

Adgang til alle artikler

Adgang til e-avisen

Adgang til e-avis arkivet

Adgang til debat

Adgang til Forum Søndag

Adgang til underholdning

Adgang til fordele hos Læserklubben