Ny marketingmedarbejder i Engesvang

De midtjyske søsterselskaber ABC Pavilloner og Concept Living har netop ansat Louise Rye Jacobsen som ny marketing-medarbejder

Udgivet:04. februar 2022, 11.15

Læsetid:1 minut

Louise Rye Jacobsen skal stå for markedsføringen af de to modulbyggere i Engesvang, som omfatter alt lige fra sociale medier og PR til hjemmesider og trykt reklame.

JOBNYT: Der er travlt i byggebranchen for tiden med mange nye projekter, der konstant sættes i gang. Og hos modulbyggerne ABC Pavilloner og Concept Living, som producerer henholdsvis midlertidigt og permanent modulbyggeri Engesvang, er det derfor vigtigt hele tiden at være synlig overfor potentielle nye kunder.

Derfor har søsterselskaberne netop ansat Louise Rye Jacobsen, der fremadrettet skal stå for markedsføringen af de to virksomheder, herunder sociale medier, hjemmesideudvikling, PR og lignende opgaver inden for ekstern kommunikation. Hun kommer med en uddannelse som markedsføringsøkonom fra VIA University College:

Relevant erhvervserfaring

- Vi glæder os over at få Louise med på holdet. Hun kommer med meget relevant erhvervserfaring, som nu kan bidrage til både at bevare og ikke mindst styrke vores markedsføring og eksterne kommunikation, fortæller direktør og stifter af ABC Pavilloner og Concept Living, Kjeld S. Facius.

Tidligere har Louise Rye Jacobsen arbejdet hos den online VVS-virksomhed BilligVVS.dk som produktassistent samt hos online-rejsebureauet Aclass A/S som produktkoordinator, hvor hun blandt andet har stået for oprettelse, udarbejdelse og vedligehold af content til virksomhedens platforme samt diverse øvrige kommunikationsopgaver.

Louise Rye Jacobsen bor i Tranbjerg ved Aarhus. MTL