SG er klar til DM

Første runde af Danmarks-mesterskaberne i Grand Prix Rytme Gymnastik finder sted i Jysk Arena den kommende weekend

Udgivet:30. januar 2019, 08.24

Læsetid:2 minutter

Silkeborg Gymnastikforening er medarrangør af weekendens første runde af DM. Her er det pigerne fra Mini 10-12 år, der træner deres serie iført deres nye dragter.

Gymnastik Silkeborg Gymnastikforening står sammen med Rytmisk Gymnastik under Gymdanmark som arrangør af første runde i Danmarksmesterskaberne i Grand Prix Rytme Gymnastik.

Det finder sted i Jysk Arena lørdag og søndag, og ifølge arrangørerne bliver der mulighed for at se meget flot gymnastik, når holdene med 6 til 12 deltagere indtager gulvet med glimmer og bling bling på de flotte dragter og viser yndefuldt og kraftfuld gymnastik på høj plan

Lørdag gælder det de mindste gymnaster fra Mikro rækken fra 8 år til Mini Mono og Mini række 8-10 år og Mini Række 10-12 år.

Lørdag er der tilmeldt 48 hold fra 20 foreninger, der strækker sig fra Espergærde over Fyn med Munkebjerg og Dalum-Hjallelse og Taarup-Pårup til Randers. Holdene fordeler sig med 12 hold fra Jylland, 8 fra Fyn og 28 hold fra Sjælland hvor Greve stiller med 8 hold.

Silkeborg Gymnastikforening stiller med et hold piger i rækken Mini 8-10 og Mini 10-12 år, hvor de har en fri serie på 2,10 minutter og en serie med vimpel på minimum 1,30 minutter. Pigerne er fra 8-12 år og trænes af Inger K. Nielsen og Karoline Svanhede.

Efter konkurrencen bliver holdene delt op i divisioner til 2. runde af DM der skal foregå i Greve den 28. april.

Søndag gælder det de lidt større gymnaster. Her er der tilmeldt 42 hold. 11 jyske hold, 5 hold fra Fyn og 26 hold fra Sjælland. Her konkurreres der i Pigerækken 12-14 år, Tweensrækken samt Junior og Senior Fri og Senior rækken.

Pigerækken stiller med to serier - en fri serie på 2,30 minutter og en serie med vimpel på 5 meter.

Senior Fri rækken er med en fri serie på 2,30 minutter, mens Seniorrækken er med en fri serie på 2,30 minutter og en vimpel serie af 2,15 minutter.

Silkeborg Gymnastikforening stiller søndag med to hold. Et pigerække hold trænet af Anna, Thi og Emilie og et Senior fri hold der trænes af Camilla, Caroline og Anna.