Silkeborgenser nomineret til pris som årets underviser

Prisen, som Martin Wegge er nomineret til, har til formål at sætte fokus på betydningen af den gode underviser

Udgivet:08. december 2022, 11.33

Læsetid:1 minut

Martin Wegge og hans familie er meget glade for naturen ved Silkeborg og de muligheder for udendørs aktiviteter, den giver.

Michael Tversted Lundsgaard
Navneredaktør| mlunds@midtjyllandsavis.dk

1 måned siden

PRISUDDELING: Martin Wegge fra Silkeborg er blandt de fem undervisere fra IBA Erhvervsakademi Kolding, der er nomineret til prisen som årets underviser på erhvervsakademiet.

Det bliver i begyndelsen af det nye år, det afsløres hvem af de fem kandidater, det bliver, og ud over hæderen skal vinderen repræsentere IBA Erhvervsakademi Kolding i den videre konkurrence om Undervisningsprisen på sammenlagt en halv million kroner.

Prisen uddeles af Uddannelses- og forskningsministeriet og har som formål at sætte fokus på betydningen af den gode underviser.

Martin Wegge er 46 år og bor i Silkeborg med sin kæreste og tre-årige barn. Valget faldt på Silkeborg, fordi kæresten arbejder hos Skatteankestyrelsen, der holder til i byen. For Martin og familien er Silkeborg et af de mest naturskønne steder i Danmark og en god ramme for løb, roning og cykling. Her i eftersommeren anskaffede de sig en 30 fods sejlbåd, som skal bruges i de indre danske farvande.

Martin Wegge er uddannet cand. oecon. agro fra Landbohøjskolen suppleret med den et-årige fagjournalist-uddannelse fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og på IBA Erhvervsakademi Kolding underviser han på Finansøkonom og Finansbachelor.

Én gang tidligere er Undervisningsprisen gået til en lektor på IBA. Det var Lars Bach, der sidste år vandt den landsdækkende konkurrence.

Indlæser debat