Fodklinik åbner i gågaden i Bjerringbro

Der kommer igen lys og liv i de lokaler, hvor Klædeskabet holdt til, når Cladia Koue flytter ind i denne måned med sin klinik

Udgivet:08. november 2016, 10.48

Læsetid:2 minutter

bjerringbro Et sort hul i detailhandelsvinduet på gågaden lukkes i denne måned, når Claudias Fodklinik og Velvære flytter i de lokaler, hvor Klædeskabet tidligere holdt til, og som nu har stået tomme i lang tid som et åbent sår.

Claudia Koue, der er indehaver af virksomheden, har de to seneste år holdt til i den gamle apotekerbygning på Nørregade i et fællesskab med massør med mere, Vita Vels og Faurskov-frisøren.

Men da Vels flytter ud til Klinikgården, og Faurskov-frisøren fremover skal klippe og pleje kunderne på gågaden overfor Elsborg, stod Cladia Koue og skulle finde nye lokaler.

- Vi kunne ikke finde nye lokaler, hvor vi alle tre kunne være sammen, fortæller hun og understreger, at fællesskabet på Nørregade har fungeret upåklageligt.

Men nu er det arbejdsmæssige fællesskab slut for de tre veninder.

- Ved at flytte ned på gågaden, bliver jeg mere synlig i bybilledet og hos kunderne, fortæller Claudia Koue, der udover at være fodterapeut også har voksfjerner, pedicure, manicure og ansigtsbehandlinger i sit sortiment.

Bredt sortiment ...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind