Åbent brev til Roger Skyum, Karolinelundcentret

Udgivet:19. august 2023, 07.00

Læsetid:1 minut

Af Jan Møller. Borgergade 50 B Silkeborg

1 måned siden

INVITATION Kære Roger

Dette er ikke svaret på de spørgsmål, du stiller i Midtjyllands Avis 17. august, men en invitation af mig selv til et kaffebesøg hos dig. Du ligner på det billede, avisen bruger, ikke en årsunge, så du trænger til en positiv indsprøjtning eller noget stærkere medicin over en kande kaffe. Dit seneste læserbrev kunne misforstås som kritik af lederen og personalet på det plejehjem, hvor du er blevet alderdoms-parkeret.

Men kære Roger, hunden snerrer da ikke af den, der fodrer den! Det kan da ikke være helt galt med plejen af dig, når de lader dig få ro til at skrive vers og læserbreve. Jeg ynder også at lave skriv på versefødder, men er altid opmærksom på at sende et positivt budskab med mine ord og vers.

Så vi må sætte os og lave et par positive linjer til dem, der står op for dig og dine. Det er da positivt, at du ikke bemærker deres tilstedeværelse, hellere det end at de går i vejen ...!

Du får lige lidt inspiration:

Ifølge Roger er der ingen service der kan positivt omtales i Rogers mund, der giver ham en rolig stund på hele Karolinelund

de gør hvad de kan for at holde deres beboere sunde

og mætte alle munde,

men én enkelt er ikke helt tilfreds det giver leder og personaler stress.

De prøver efter bedste evne at gøre ham tilpas,

mon han skal have noget personale gas?

Roger over and out.

Vi ses til kaffe.

PS. Jeg er både besøgsven og vågekone i Ældre Sagen, du bestemmer selv, hvilken kasket jeg skal have på til besøget.

Indlæser debat