Vi mangler autocamperpladser

14. september 2021, 12.37

AUTOCAMPERE I Danmark har vi ca. 600 autocamperpladser, men desværre kun tre i Skanderborg kommune iflg. Dansk Autocamper Forening, og ingen af dem ligger i de bynære områder.

Det ønsker Dansk Folkeparti, at vi får gjort noget ved. I Skanderborg kommune har vi pladser, som er meget velbesøgt at både danske og udenlandske gæster, men det er ikke steder, hvor de mange autocampister søger hen, når de blot skal bruge en enkelt overnatning, inden de skal videre på deres rejse.

Rigtig mange vælger at overnatte på rastepladserne på motorvejene, der går gennem Skanderborg kommune, medens andre finder et skjul ved Knudsø eller i f.eks. industrikvarteret på Danmarksvej blot for at nævne nogle steder, hvor man ofte ser autocampere holde om natten i sommerperioden.

Også på Himmelbjerget og Ejer Bavnehøj ser vi mange autocampere, men det er ofte nogen, der lige besøger et af vore turiststeder og så søger ud af i kommunen for at kunne overnatte.

I Dansk Folkeparti ønsker vi at holde turisterne i vores kommune så længe som muligt, og derfor er det nødvendigt at vi også har forskellige tilbud til, hvordan disse kan overnatte i vores kommune, steder der er bynære.

Vi skal huske på, at netop dem, der køre rundt i en autocamper, er folk oppe i årene og som meget gerne vil lægge lidt penge, de steder de besøger.

Indlæser debat...