Krolf - populær sport blandt »de unge ældre«

Krolf-spillet er i fremgang og forleden mødtes 120 seniorer fra Østjylland for at dyste på banen i Hammel

Udgivet:08. juni 2019, 16.11

Læsetid:3 minutter

HAMMEL Kasketter og solbriller var på plads, da 120 østjyder udstyret med kugler og køller i strålende sol gik i krig med krolf på banen i Hammel forleden.

Sporten, som DGI kalder »halvt golf, halvt kroket, men helt sjov« er ikke ny, men interessen er stigende, og alene i denne sommer er DGI Østjylland i gang med at afholde 24 stævner, hvor stævnet i Hammel var et af dem.

Formand for DGI Krolf, Grethe Bjerre var på pletten, og hun glæder sig over opbakningen.

- Denne gang havde vi 30 på venteliste, som der ikke blev plads til, men det er også en sport, hvor alle kan være med. Deltagerne får motion, frisk luft, socialt samvær og desuden er det ikke en dyr udstyrssportsgren, siger hun.

Når DGI kommer rundt, så allierer de sig med de lokale foreninger, som i dette tilfælde var »Motion Unge Ældre«, der er en afdeling under Hammel GF. Udstyret med et beløb på 3000 kroner fra DGI, sørger lokalforeningen for at gøre banen klar og stille telte op.

En rigtig god bane...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind