Krolf - populær sport blandt »de unge ældre«

Krolf-spillet er i fremgang og forleden mødtes 120 seniorer fra Østjylland for at dyste på banen i Hammel

8. juni 2019, 16.11

Selvom krolf er sjovt, så er det altså ikke bare for sjov, når 120 østjyder forleden kæmpede mod hinanden i Hammel. Der skulle koncentration til at få kuglerne i hul.

HAMMEL Kasketter og solbriller var på plads, da 120 østjyder udstyret med kugler og køller i strålende sol gik i krig med krolf på banen i Hammel forleden.

Sporten, som DGI kalder »halvt golf, halvt kroket, men helt sjov« er ikke ny, men interessen er stigende, og alene i denne sommer er DGI Østjylland i gang med at afholde 24 stævner, hvor stævnet i Hammel var et af dem.

Formand for DGI Krolf, Grethe Bjerre var på pletten, og hun glæder sig over opbakningen.

- Denne gang havde vi 30 på venteliste, som der ikke blev plads til, men det er også en sport, hvor alle kan være med. Deltagerne får motion, frisk luft, socialt samvær og desuden er det ikke en dyr udstyrssportsgren, siger hun.

Når DGI kommer rundt, så allierer de sig med de lokale foreninger, som i dette tilfælde var »Motion Unge Ældre«, der er en afdeling under Hammel GF. Udstyret med et beløb på 3000 kroner fra DGI, sørger lokalforeningen for at gøre banen klar og stille telte op.

En rigtig god bane...