Ladings udvikling og trafiksikkerheden

Udgivet:20. oktober 2021, 12.11

Læsetid:1 minut

Af Orla Nielsen Byrådskandidat for Venstre i Favrskov Kommune

CYKELSTI Favrskov Kommune er et stærkt brand for dem, der søger bosætning i oplandet til Aarhus.

Lading-området er stærkt repræsenteret i kommunens vækststrategi, og der skal ikke herske tvivl om, at med besøget af transportministeren, blev endnu en af vores kerneopgaver i Favrskov Kommune slået helt fast. Uagtet at forlægning af Viborgvej har givet meget støj her på egnen, er beslutningen om placeringen syd for Lading Sø urokkelig.

Byens udvikling vil også kræve mere sikkerhed for de børn, der skal til skolebus eller cykle til kammerater m.m., derfor bør kommunen begynde at tænke på cykelsti langs kirkevej til Viborgvej, kirkevej er allerede nu meget trafikeret, og den vil blive væsentlig øget, når sidste udstykning er etableret.

Byens udvikling vil også kræve mere sikkerhed for de børn, der skal til skolebus eller cykle til kammerater m.m.
Orla Nielsen (V)

Lading og omegn udvikler sig på flere områder, vi har også et stærkt team af håndværksvirksomheder. Med andre ord, byen har en stærk iværksætterlyst.

Med især øje for børnehavens udvikling, tiltagende trafik igennem byen, nye boligkvarterer og med stadig stor interesse for bosætning i byen og området, er der nok at kæmpe for. Så kære medborgere i Favrskov, mød mig i valgkampen i løbet af den næste måned, jeg svarer gerne på spørgsmål, også fra jer der ønsker at bosætte sig i Lading. Jeg glæder mig til at møde jer.

Jeg vil kæmpe for, at udviklingen tilgodeser alle slags borgere unge som ældre, at erhvervslivet får plads til at udvikle sig, sikre mig at der bliver fulgt op på balancen mellem hovedbyer og landsbyer og at infrastrukturen fungerer, samt at forlægningen af Viborgvej bliver fremrykket.

Eneste lokale kandidat i området, stem personligt, hvis du vil have en lokal mand i byrådet.