Et lille sommergalleri i Gjern

16. juli 2021, 09.06

»Gjern mobile naturhus« er igen kommet i brug. Nu som galleri.

GJERN Det finurlige »Gjern mobile naturhus« er igen kommet i brug. Frivillige mænd har sørget for at sætte det op på græsset ved parkeringspladsen ved Spar-Købmanden i Gjern, hvor det er blevet til et lille galleri.

Det er Birgit Andersen og Rigmor Bak Frederiksen, der er initiativtagerne, for de syntes, at det kunne være festligt for Gjern by at have »Gjern Sommergalleri«.

Indholdet er forskellige former for kunst og brugskunst lavet af kreative mennesker bosiddende i Gjern.

- Vi granskede vore hjerner for at finde frem til sådanne personer. Det er lykkedes at finde 22 kreative sjæle, som med glæde udstiller arbejder, de bruger rigtigt meget tid på til daglig. Det er blevet til en del meget smukke naturfotos, fine træarbejder, kraftige keramikting, fine strikarbejder, tegninger, tryk, malerier, akvareller, blandet teknik, stenarbejder, smykker, messingting, cd’er og skulpturer, fortæller Rigmor Bak Frederiksen.

Næsten alt det udstillede er til salg.

Og på forunderlig vis er det lykkedes at finde plads til de mange ting i det lille udstillingslokale, der i grundplan kun er cirka 4 kvadratmeter. Det er cirka 4 meter højt og i to etager.

Galleriet har åbent frem til 15. august, hver dag kl. 12-16.

ben

Galleriet kan besøges frem til midten af august. Lang det meste af det udstillede er til salg.

Indlæser debat...