En familieretsadvokat mere ved Brockstedt-Kaalund i Silkeborg

14. januar 2020, 13.00

Emma Hertel Theilmann arbejder med rådgivning om skilsmisser, bodeling, forældremyndighed, børns bopæl, samvær og adoptionssager. Derudover udarbejder hun ægtepagter og testamenter.

JOBNYT: Emma Hertel Theilmann ved advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund i Silkeborg bestod sin prøvesag og blev beskikket som advokat i efteråret 2019. Efter en periode med barsel med sin lille søn er hun nu tilbage på kontoret og klar til at anvende sin nye titel.

Emma Hertel Theilmann er en del af Brockstedt-Kaalunds familierets-team, der er Danmarks største.

Hun er uddannet cand.jur. fra Aarhus Universitet i januar 2016 og har flere års erfaring med familie- og arveret.

- Det betyder meget for afdelingen, at Emma nu er tilbage fra barsel og som advokat kan hjælpe kontorets kunder indenfor familieret. Emma er meget professionel og grundig. Hun lægger vægt på, at sagsbehandlingen er hurtig og løsningsorienteret og ikke mindst, at kommunikationen med klienterne er omsorgsfuld og foregår i øjenhøjde, siger advokat og partner Karen Marie Jespersen.

Emma Hertel Theilmann bor sammen med sin kæreste, deres lille søn og deres hus- og kæledyr på en gammel vandmølle i Skanderborg Kommune. Emma elsker at være ude i naturen og omkring dyr, så deres hjem fungerer i høj grad også som hendes fristed, hvor hun lader op med gåture i skoven sammen med hunden og sønnen. mtl