
Kendt restauratør fra Silkeborg fylder 60: »Lykken er at gå glad på arbejde«
For kok og restauratør Henrik Jørgensen i Silkeborg er lykken ikke den næste lange ferie eller en rejse til den anden side af jordkloden. Livsglæden er derimod lige her og midt i hverdagen. Fredag fylder han 60 år
Udgivet:23. maj 2023, 10.33
Læsetid:6 minutter
FØDSELSDAG: Når kok og restauratør Henrik Jørgensen, Silkeborg, fredag den 26. maj kan fejre sin 60 års fødselsdag, sker det uden den store festivitas på mærkedagen.
For den slags har Henrik ikke tid til. Han skal passe sin forretning, som i mere end 40 år har været at arrangere fester og lave middage til andres højtider og runde fødselsdage, bryllupper og konfirmationer på Hotel Himmelbjerget om sommeren og på Brasserie Underhuset om vinteren. Sådan er det nu en gang. Pligten og arbejdet kommer i første række.
Gæstfri og genert...
Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?
Første måned for 19 kr.
Herefter 99 kr. pr. måned
KOM I GANG NUOG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her
Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her
Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her
Allerede abonnent? Log ind