Utrættelige Torbjørn: Verden er god

Trods besøg i foreløbig 179 lande - herunder alverdens brændpunkter og konfliktområder - kan Torbjørn Pedersen konstatere, at verden er så fredelig og normal, at vi næppe vil tro ham

Udgivet:20. april 2019, 18.09

Læsetid:6 minutter

BRYRUP/HELE VERDEN Verden er god.

Det er den korte konklusion, som Torbjørn Pedersen kan drage efter at have rejst uafbrudt rundt til nu 179 lande siden oktober 2013.

Mange vil nok tro, at han på sin lange rejse ene mand Jorden rundt har været udsat for lidt af hvert og stået i mange utrygge og kritiske situationer.

Men nej. Torbjørn Pedersen kan hugge en kæmpe pæl gennem forestillingen om, at verden er ond og farlig.

- Den her verden er så fredelig og normal, at det er en historie i sig selv. Jeg har svært ved at få folk til at tro på det, for det, som kommer i medierne, er en masse negative informationer om korruption, krige, ulykker og røverier. Men det, jeg ser på min rejse, er folk, som cykler på arbejde, holder i kø, søger job, tjekker Facebook på deres smartphone og ser »Games of Thrones« på tv.

Besøg i brændpunkter...

Vil du have fuld adgang til alle artikler på midtjyllandsavis.dk?

Første måned for 19 kr.

Herefter 99 kr. pr. måned

KOM I GANG NU
OG LÆS ARTIKLER OM 2 MIN.
MobilePay

Tilbuddet gælder kun nye kunder og abonnementet fortsætter til normalpris. Nem opsigelse. Har du benyttet dig af tilbuddet inden for de seneste seks måneder? Se din pris her

Ønsker du kun at læse denne artikel? Køb dagsadgang her

Er du interesseret i e-avisen eller avisen leveret i din postkasse? Klik her

Allerede abonnent? Log ind